Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 16:07

O Snoop Dogg μπαίνει μπροστά για να σταματήσουν οι ευθανασίες στα κυνοκομεία

Ο Snoop Dogg θέλει να βάλει ένα τέλος στις ευθανασίες ζώων στα κυνοκομεία. Ο Αμερικανος ράπερ Snoop Dogg επενδύει τα χρήματα του σε κυνοκομεία, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις ευθανασίες των ζώων σε όλες τις πολιτείες.

 

Δείχνει ένα συνεχές ενδιαφέρον για καλύτερη αντιμετώπιση και φροντίδα των σκύλων και των άλλων ζώων που νιώθουν το κυνοκομείο σαν σπίτι τους.

Ο γνωστός ράπερ, που πρόσφατα άλλαξε το όνομα του σε Snoop Lion μετά από ένα ταξίδι του στην Τζαμάικα, συνεργάζεται με το Dog for Dog, έναν οργανισμό που δωρίζει μια σακούλα τροφής για κάθε σακούλα τροφής που πωλείται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η έλλειψη τροφής στα κυνοκομεία είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα από τον χώρο και γιαυτό τα περισσότερα ζώα θανατώνονται όταν δεν υπάρχει αρκετή τροφή να τα σιτίσει όλα. Γιαυτό εμείς λέμε αγοράστε τροφή για το σκύλο σας και θα δώσουμε άλλη μια σε ένα κυνοκομείο. Έτσι σώζεται μια ζωή.

Ο Snoop Dogg είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος των σκύλων και θα ταίζει και τους 11 σκύλους του με την τροφή αυτή. Ο ιδρυτής είναι πολύ ενθουσιασμένος που έχει την υποστήριξη του Snoop και πιστεύει πως η εμπλοκή του στην προσπάθεια αυτή θα κάνει θαύματα για να βοηθηθεί ο σκοπός.
Αντίθετα με άλλες εταιρίες τροφών, η Dog for Dog δεν ξοδεύει χρήματα σε marketing και διαφημιστικές καμπάνιες για τα προϊόντα του και βασίζεται μόνο στην διάδωση και στους υποστηρικτές του Snoop Dogg και σε όσους έχουν δοκιμάσει την τροφή.

Ο ιδρυτής είπε ότι η μια εταιρία σαν την Iams, ξοδεύει 1,5 δισεκατομμύρια δολλάρια σε διαφημιστικές καμπάνιες, εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς βάζουμε αυτά τα χρήματα μπροστά για να προσφέρουμε τροφή στα ζώα. Ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε την ευθανασία στα κυνοκομεία.

Pets.gr