Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 13:42

Dog in the City

  Επισκεφθήκαμε το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων, το οποίο όπως πάντα πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας ειδικά προγράμματα για εμάς και τους αγαπημένους μας σκύλους. Αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με την εξομοίωση διαμερίσματος, για να μπορέσει να εκπαιδεύσει το σκύλο μας έτσι ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα καταστρέφοντας πράγματα του σπιτιού, ενώ οι κάμερες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βοηθούν στην εκπαίδευση του ώστε να ξεπεράσει το άγχος αποχωρισμού.

 

Image

 

Το ΕΚΕΣ ανακοίνωσε την λειτουργία του νέου του κέντρου στην Καισαριανή στην οδό Μιχαήλ Καραολή 128 (δίπλα στο ¶λσος της Πανεπιστημιούπολης Ιλισίων) το οποιο θα λειτουργεί παράλληλα με το κέντρο του Αλίμου.

Στην Καισαριανή, σε κλειστό χωρο 220τμ κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, (εξομοίωση διαμερίσματος, κάμερες για το stress του αποχωρισμού κ.λ.π.) θα εκπαιδεύεται ο σκύλος της πόλης και ο ιδιοκτήτης του, μέσα στη πολη, αντιμετωπίζοντας τίς πραγματικές συνθήκες διαβίωσης των αστικών κέντρων.

Τα προγράμματα που θα υλοποιούνται θα αφορούν ιδιαίτερα κουτάβια 2-3 μηνών και ενήλικα σκυλιά με προβληματική συμπεριφορά ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται και όλα τα προγράμματα υπακοής, φύλαξης, αποφυγής φόλας καθώς και θα διοργανώνονται σεμινάρια για δίποδους και τετράποδους.

Ώρες λειτουργίας 10-2 μ.μ και 4-7 μμ Δευτερα μεχρι και Παρασκευη πριν φτάσετε στο χώρο, επικοινωνηστε στα τηλ 2114008226, 2109844772 11-6μμ Δευτ-Παρ και 10-2 μμ Σαβ.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image