Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 23:08

Σύλληψη 53χρονου Πολωνού για κακοποίηση ζώου

Στις 12 Αυγούστου 2013, σοκαρισμένοι οι φιλόζωοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον βιαστή της σκυλίτσας που βρέθηκε στο Ολυμπιακό χωριό. Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 14 Αυγούστου στις 12.00. Όταν ο δράστης έφτασε στο χώρο με τη συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, οι φιλόζωοι ξέσπασαν σε φωνές και κλάμματα. Στο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας διαπιστώνουμε πως ο δράστης ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ την πράξη του!

12-08-2013: Συνελήφθη χθες στην Κυψέλη, 53χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας για κακοποίηση ζώου  
 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 12 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθη χθες στην Κυψέλη, 53χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας για κακοποίηση ζώου (σκύλου θηλυκού γένους)

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κυψέλη, ένας 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού για κακοποίηση σκύλου.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της 10-08-2013 καταγγελία – έγκληση, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο, που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσε το πρωί της ίδιας ημέρας, από προαύλιο υπαίθριο χώρο κατοικίας, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, σκύλο θηλυκού γένους, ο οποίος όταν επέστρεψε στην οικία το ίδιο βράδυ, έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο σκύλος εξετάστηκε από κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης – τραύματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε την πράξη του.

Από το δράστη και το σκύλο ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού, τα οποία απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για ταυτοποίηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή: Αστυνομία

Δείτε βίντεο του βιαστή στα δικαστήρια