Δευτέρα, 15 Απριλίου 2002 06:00

Γάτα επιβίωσε πέντε εβδομάδες χωρίς τροφή κάτω από πάτωμα.

Γάτος επιβίωσε χωρίς τροφή για πέντε εβδομάδες, όταν κατά λάθος βρέθηκε κλεισμένος κάτω από το πάτωμα ενός γραφείου. Το προσωπικό της εταιρίας πιστεύει πως ο 10χρονος γάτος, παγιδεύτηκε κατά την διάρκεια επισκευών του πατώματος, όμως τώρα βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του. Μερικοί πίστευαν πως ήταν φαντάσματα οι ήχοι που άκουγαν μέσα στο κτίριο, όμως τελικά βρέθηκε ο γάτος μετά από έρευνα. Ένας υπάλληλος είδε μία αφίσα πως ο γάτος χάθηκε, την ίδια περίοδο που άρχισαν οι εργασίες για την επιδιόρθωση του πατώματος.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης κύριος Mitchell, είπε πως ο γάτος του ο Μπόμπυ, έλειπε το λίγο διάστημα που εκείνος ήταν στο νοσοκομείο και πιστεύει πως ο γάτος του έσωσε την ζωή του. Όσο ο κύριος Mitchell είχε την υποστήριξη μηχανημάτων πονούσε φοβερά και τότε μία καθαρή εικόνα του γάτου του ήρθε μπροστά του και σκέφτηκε: «Θα έρθω σπίτι για να σε φροντίσω Μπόμπυ». Υποστηρίζει πως ο γάτος του ήταν ο λόγος που έγινε καλά.

Μόλις γύρισε σπίτι και ο γάτος του έλειπε και εκείνος ξαναρρώστησε, γιατί ο γάτος δεν είχε λείψει ποτέ ξανά. Τότε τον ειδοποίησαν πως ο γάτος βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, όμως τον αναγνώρισε.