Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 10:45

Διάσωση σκύλου στο ποτάμι του Λος ¶ντζελες

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάσωση έγινε στο ποτάμι του Λος ¶ντελες και οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να τη δουν ζωντανά μέσω της τηλεόρασης. Όλοι παρακολουθούσαν την επιχείρηση διάσωσης του σκύλου με κομμένη την ανάσα, όταν ο πυροσβέστης προσπαθούσε να βοηθήσει το ανήμπορο σκυλάκι.Ήταν ένα υπέροχο φοβισμένο ημίαιμο Γερμανικό Ποιμενικό, που στεκόταν ανήμπορο στο ποτάμι και ο ηρωικός πυροσβέστης έκανε τα πάντα για να σώσει τον καλύτερο φίλο του, όταν ήταν σίγουρο πως ο θάνατος ήταν πολύ κοντά του.
Ενώ οι περισσότεροι αντιμετώπισαν τους πυροσβέστες - που έκαναν σίγουρα το σωστό - σαν ήρωες, υπήρξαν και αναφορές πως γράφτηκαν σχόλια σε blogs και σε δημόσια δίκτυα, τα οποία ήταν αρνητικά γιΆ αυτή την πράξη, καθώς θεώρησαν πως χρησιμοποιήθηκαν έξτρα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών για τη διάσωση.
 
 
Οι αρχές δήλωσαν πως «δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους και πάντα θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν αγαπάει τα ζώα ή που πιστεύουν πως ξοδεύονται τα χρήματα του δημοσίου σε αυτές τις πράξεις».

Ο πυροσβέστης που κατέβηκε στο ποτάμι, τραυματίστηκε, όταν ο σκύλος, τον δάγκωσε από το φόβο του, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως γνώριζε ότι ο σκύλος είναι τρομαγμένος και κουρασμένος και πως δεν ήταν μεγάλη η έκπληξη του όταν τον δάγκωσε.

Pets.gr