Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 12:55

Σέρρες: Εισαγγελική Εντολή δόθηκε για κατάσχεση των ζώων

Μια εβδομάδα μετά την παρέμβαση εισαγγελέα στο εκτροφείο κόλαση, σήμερα αργά το απόγευμα βγάλαμε τα σκυλιά από ένα μέρος που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η διαδικασία κράτησε πολλές ώρες καθώς ήταν παρόν και το στενό συγγενικό περιβάλλον του εκτροφέα ο οποίος δεν έχει ακόμα εμφανιστεί. Οι βρισιές, οι απειλές, οι προσβολές προς ΟΛΑ τα μέλη του του Φιλοζωικού που άνοιγαν τα σιχαμερά κλουβιά και κουβαλούσαν τα ζώα προς τα έξω, ήταν συνεχείς και έκαναν την ακάτασταση αφόρητη, ενώ ακούστηκε και προσβολή προς τον εισαγγελέα. Παρόντες ήταν και δύο αστυνομικοί.
Τα ζώα που βγάλαμε σήμερα ήταν 27. Μαζί με τα χτεσινά 6 άρρωστα που κατορθώσαμε να πάρουμε, σύνολο 33. Η αναφορά της αστυνομίας λέει 45 σκυλιά.

Image

ΛΕΙΠΟΥΝ 12 ΣΚΥΛΙΑ!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ, ΤΡΙΤΗ 16. ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΘΕΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΟΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΟΥ.

Τα σκυλιά πάρθηκαν παράνομα γιατί αυτή την στιγμή τα ζώα του εκτροφείου βρίσκονται υπό επιμέλεια του Φιλοζωικού. Συζητάμε με δικηγόρους να δούμε πως θα το χειριστούμε. Πρέπει να σωθούν οπωσδήποτε και εκείνα τα σκυλιά και δεν ξέρουμε πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να τα εντοπίσουμε.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ.


Image

Τα συνολικά 33 σκυλιά που βγάλαμε εμείς βρίσκονται σε ασφαλή μέρη και σύντομα θα είναι ικανά να δείξουν σε όλους μας την ευγνωμοσύνη τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι φιλόζωοι που θα τα υιοθετήσουν θα πάρουν υπερβολική αγάπη.

Στο μεταξύ περιμένουμε την ολοκλήρωση της ποινικογραφίας για να δούμε πότε θα πάρουμε τα σκυλιά μόνιμα ώστε να αρχίσουν οι υιοθεσίες. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να το κάνουν με γενναιοδωρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6938470732 Ζωή Κοντού, πρόεδρος
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Μαίρη Ματσικοπούλου, αντιπρόεδρος
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κατερίνα Χουλιαρά, ταμίας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών
  • 6970849083 κιν του Φιλοζωικού (πρωινές 10 – 1)