Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011 01:32

Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Αθήνας για τις φόλες στο Ζάππειο

  Μετά από μία ακόμη δολοφονία αδέσποτων σκύλων στο κέντρο της Αθήνας, οι φιλόζωοι θα αρχίσουν να ξανασκέφτονται ελπίζουμε τι σημαίνει επανένταξη. Είμαστε κατά της επανένταξης γιατί είμαστε κατά της φόλας!   Όποιος θεωρεί πως οι σκύλοι είναι ασφαλείς στους δρόμους είναι προκλητικά αφελής.   Σε κάθε σκύλο αξίζει να ζει σε μια οικογένεια και κάποια από τα φιλοζωικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο κέντρο, είναι υπέρ της επανένταξης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των αδέσποτων στους δρόμους και την μαζική τους δολοφονία με τον χειρότερο τρόπο.  
Αύριο οι φιλόζωοι θα ενωθούν για να διαμαρτυρηθούν για μια ακόμη δολοφονία αθώων ψυχών, αφού στις 10 Φεβρουαρίου πέθαναν οι περισσότεροι φίλοι της Αθήνας.
 
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει τοΣάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 13.00,έξω από τη Βουλή και θα ακολουθήσει πορεία στο Δημαρχείο, στην πλατεία Κοτζιά.
 
Να είμαστε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων, για ένα καλύτερο μέλλον σε μια οικογένεια, μακρυά από τους δρόμους.
 
Pets.gr