Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 13:43

Η Λητώ απο την Μυτιλήνη

  Η Λητώ ειναι ένα καθαρόαιμο Σέτερ που βρέθηκε στο χωριό Ίππειος στη Λέσβο. Απόκτημα κάποιου κυνηγού, η υπέροχη σκυλίτσα, έπρεπε να υποστεί τον πόνο του ακρωτηριασμού, πιθανότατα με κάποιο τσεκούρι ή αντίστοιχο εργαλείο.   Η λατρευτή μικρούλα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθηνα για να μπορέσει να ακρωτηριαστεί το πόδι της σωστά, ώστε να μην πονάει πια.  
Η μόλυνση του άκρου της ειναι εμφανής, αρκεί να φανταστεί κανείς ότι περιφερόταν για τουλάχιστον 10 ημέρες στην περιοχή και κανείς δεν τη βοήθησε, Μέχρι που ειδοποιήθηκε το σωματείο Κιβωτός της Μυτιλήνης.
 
Image
 
Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το σωματείο εκεί, η ομάδα stray-surgery του Σωματείου Αδέσποτη Ζωή, παρόλες τις δικές της οικονομικές δυσκολίες ελπίζοντας στην βοηθεια του κόσμου που την πιστεύει και την στηρίζει, ανέλαβε το χειρουργείο, την περίθαλψη και την αποθεραπεία της λατρευτής σκυλίτσας.
 
Αν μπορείτε να βοηθήσετε την Λυτώ ή αν θέλετε να την υιοθετήσετε, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
Αν θέλετε να κάνετε την μικρή εισφορά σας στο σωματείο μας για το χειρουργείο της και έχετε paypal, χρησιμοποιήστε το chipin: https://straysurgery.chipin.com/straylife
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και την πορεία της στο album της στο Facebook.