Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 14:02

Woof Festival 2011

To Pedigree θα είναι στο Woof Festival, μοιράζοντας δωρεάν δείγματα Dentastix για τη στοματική υγεία του σκύλου σας  

Η Αδέσποτη Ζωή/ Stray Life σε συνεργασία με την Οργάνωσης Γη/ Earth Organization και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης σας προσκαλεί στο 1ο Γουφ-Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση, στο «Βιβλιοπωλείο της Γης», στις 21 και 22 Μαΐου 2011 από τις 10.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


Ελάτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας – δίποδα και τετράποδα – να περάσουμε μοναδικές στιγμές στο ωραιότερο άγνωστο πάρκο της Αθήνας, να ζήσουμε τη φύση μέσα στην πόλη μας, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε περισσότερα για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, μικρούς και μεγάλους ·για να γυμναστούμε στον λιγοστό καθαρό αέρα που έχει απομείνει στην πόλη μας, να απασχολήσουμε ευχάριστα με ζωγραφική και body painting τα πιτσιρίκια, να καλλωπίσουμε τα σκυλάκια μας και να παρακολουθήσουμε επιδείξεις από σχολή εκπαίδευσης σκύλων, να συμβουλευτούμε κτηνιάτρους για την καλύτερη φροντίδα των πιστών μας φίλων και να ενημερωθούμε σχετικά με τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.

Image

Το 1ο Γουφ-Φέστιβαλ χαρακτηρίζεται και από μία άλλη καινοτομία: τα Καλλιστεία της Αδέσποτης Ζωής, όπου θα βραβευτούν μεταξύ άλλων οι «καλύτερες» ημίαιμες ράτσες αλλά και τον διαγωνισμό Hello Pittie, για όλα τα πιτμπουλ που κακοποιήθηκαν ή βρέθηκαν στο δρόμο.

Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα προϊόντα του Stray Life καθώς και μεταχειρισμένα είδη από το bazaar μας για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου μας.


Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ καλή διάθεση, σπιτικά φαγητά και γλυκά και πολλά δώρα για τα πιτσιρίκια και τους τετράποδους φίλους μας!

Πάρκο Τρίτση, «Βιβλιοπωλείο της Γης»

21 και 22 Μαΐου 2011, 10.30 π.μ. – 8 μ.μ.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://www.stray-life.gr


ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΟΥΦ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Image Image Image

Image Image Image

Image Image Image

Image Image Image

Image Image Image