Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 22:33

To Wind Zantino και η Ναταλία Δραγούμη, στην πράξη για καλό σκοπό

H WIND στηρίζει το έργο της Αδέσποτης Ζωής (Stray-life) Αθήνα 23 Ιουνίου 2011. Στην πράξη κοντά στα αδέσποτα του Stray-Life βρέθηκε χθες η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και η WIND προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, εμβόλια, αντιπαρασιτικά χάπια, κόλλαρα, σπρέι, κλουβιά μεταφοράς και νοσηλείας) για τα σκυλάκια που φροντίζει το σωματείο και καλύπτοντας τα έξοδα στείρωσης κάποιων από αυτά καθώς και τις βασικές επικοινωνιακές ανάγκες του σωματείου.
Image

Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Ναταλίας ως πλήρωμα στο ιστιοπλοϊκό σκάφος WIND Zantino που για άλλη μια χρονιά αγωνίζεται όχι μόνο για την κατάκτηση μιας καλής θέσης στην αγωνιστική κατάταξη αλλά και για καλό σκοπό. Η δημοφιλής ηθοποιός, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της WIND και του ιστιοπλοϊκού WIND Zantino να συμμετέχει σε σκέλος του αγώνα στην εβδομάδα ΝΟΕ που διεξήχθη 10-13 Ιουνίου, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη της για τα ζώα, συμβάλλοντας στο έργο του stray-life για την προστασία των αδέσποτων.

«Με μεγάλη μου χαρά έλαβα μέρος σε αγώνα ιστιοπλοΐας σε ένα τόσο μοναδικό σκάφος όπως το WIND Zantino, με τις γυναίκες να πρωταγωνιστούν, και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό σκοπό που συνδέεται με την προστασία των αδέσποτων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη και συμπλήρωσε «Όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να βελτιωθεί ή ακόμα και να αλλάξει η τύχη ενός αδέσποτου και η στήριξη της WIND στην Αδέσποτη ζωή είναι πολύ σημαντική καθώς έρχεται σε μια εποχή που το φαινόμενο της εγκατάλειψης ακόμα και της κακοποίησης των ζώων είναι αρκετά συχνό. Υιοθετήσετε και εσείς ένα αδέσποτο! Μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε τον πιο όμορφο τετράποδο φίλο σας από κάποιο καταφύγιο για να γεμίσει τη ζωή σας με αγάπη και αφοσίωση».

Image

«Η ενίσχυση του έργου μας από ιδιωτικούς φορεί, καλλιτέχνες, αλλά και από τον κάθε έναν ξεχωριστά δεν είναι μόνο πολύτιμη, είναι και συγκινητική. Ευχαριστούμε πολύ τη Ναταλία, το WIND Zantino και βεβαίως την WIND για τη στήριξη στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να δώσουμε σε αυτά τα πλάσματα μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν και να βρουν οικογένεια». δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου «Αδέσποτη Ζωή» Μαρίνα Λυμπεροπούλου.

«Για εμάς στη WIND η αξία της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική και αυτή στηρίζουμε με προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνία και ίντερνετ για όλους. Υπάρχει όμως και άλλη μορφή επικοινωνίας, η «τετράποδη», που είναι επίσης πλούσια και κυρίως γεμάτη συναίσθημα. Η συνεργασία μας με την «Αδέσποτη ζωή» έχει στόχο να αναδείξει αυτή την επικοινωνία, να βοηθήσει το έργο των εθελοντών του σωματείου και να συμβάλλει στη διάδοση της ιδέας της φιλοζωίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς», ανέφερε o Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.

Image

Αν και η μεγαλύτερη βοήθεια προς τα αδέσποτα είναι η ζεστασιά και η ασφάλεια μιας οικογένειας που θα τα αγαπάει και θα τα φροντίζει, ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική για την επιβίωση τους. Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο και αυτό θα σου χαρίσει αγάπη και αφοσίωση για όλη του τη ζωή.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη» της WIND, μέσω του οποίου η εταιρεία αναπτύσσει δράσεις που αφορούν στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Το WIND Zantino φέτος κάνει Στην Πράξη προσφέρει φέτος την αλληλεγγύη του σε ΜΚΟ με σημαντικό έργο προς όφελος της κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κα. Σοφία Γιαννακούλη, Press Office Account Executive WIND Ελλάς
Τηλ. 210-6158076, 693-2333076 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.com.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο https://twitter.com/windhellas

Image

Σχετικά με το WIND Zantino

Η ιδέα ξεκίνησε το 1987 από τον Παναγιώτη Στρούζα που οργάνωσε το πρώτο γυναικείο πλήρωμα για σκάφη ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα και ίσως στον κόσμο. Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε το 1994 από την WIND και από τότε μαζί τρέχουν στους περισσότερους και μεγαλύτερους αγώνες ιστιοπλοΐας στη Ελλάδα με το όνομα WIND Zantino.

Στα 17 χρόνια που αγωνίζεται το σκάφος έχει επιτύχει μία σειρά από σημαντικές νίκες σε αγώνες κάθε απόστασης και δυσκολίας. Από πρώτες νίκες στον μεγαλύτερο αγώνα ιστιοπλοΐας στην χώρα μας το Ράλλυ Αιγαίου, αλλά και σε αγώνες όπως ή Ύδρα, το Ιόνιο και άλλους με διαδρομή γύρο από σημαδούρες που είναι εξαιρετικά απαιτητική για το πλήρωμα που προπονείται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Στρούζα χειμώνα καλοκαίρι με προγραμματισμό και συνέπεια, ανάλογη των επιτυχιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.windzantino.gr

Image

Σχετικά με το Stray-Life

Η Αδέσποτη Ζωή (Stray-Life), ξεκίνησε την άτυπη λειτουργία του, όταν τον Μάιο του 2010, μεμονωμένοι φιλόζωοι έπρεπε να βοηθήσουμε τον Μάνθο, ένα κουτάβι που βρέθηκε στα Μέγαρα με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη. Σήμερα το Stray Life είναι ένα φιλοζωικό σωματείο που έχει σαν κύριο σκοπό, την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε όλα τα επίπεδα. Τα ιδρυτικά του μέλη είναι άτομα γνωστά για την φιλοζωική τους δράση και την εμπειρία τους σε αυτόν τον τόσο δύσκολο τομέα και στόχος τους είναι να ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τους νέους εθελοντές και τα ζώα που υποφέρουν. Το σωματείο αυτό αποτελείται από 9μελές διοικητικό συμβούλιο, κάθε μέλος του οποίου αναλαμβάνει την ευθύνη να οργανώσει από μία ομάδα και να φροντίζει για τη σωστή λειτουργία και αποδοτικότητά της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.stray-life.gr