Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 00:38

Οι δοκιμαστές του Pets.gr είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τα προϊόντα σας!

Αν θέλετε  να δοκιμάσουμε τα προϊόντα που εισάγετε ή κατασκευάζετε, οι 20 δοκιμαστές του καταστήματος μας, είναι έτοιμοι και έμπειροι να αναλάβουν να αξιολογήσουν το προϊόν σας.

•    Είστε εταιρία που συνεργάζεται με το κατάστημα μας?
•    Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε στοχευμένο κοινό?

Διαθέτουμε 20 ζώα, σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών, που μπορούν και ήδη αξιολογούν ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων ελληνικών ή εισαγόμενων και κατόπιν γράφουμε την κριτική και την εμπειρία μας, προβάλλοντας το προϊόν στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας στο www.pets.gr

Η ιστοσελίδα μας λειτουργεί από το 2001 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα προϊόντων μικρών ζώων, επιλέγοντας τα πάντα σύμφωνα με την καταλληλότητα τους για τα τετράποδα.

Η προϋπηρεσία μας στον γραπτό τύπο αλλά και στην τηλεόραση, μας έχει δώσει τη δύναμη αλλά και τη γνώση να αξιολογούμε αλλά και να ενημερώνουμε τους φίλους των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 211 0127672 και το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.