Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008 11:17

Μάρλεϊ - Ένας μεγάλος μπελάς

Νέα Κυκλοφορία από τις Εκδόσεις ΔρεπανιάΟ Τζον και η Τζένη Γκρόγκαν έχουν μόλις ξεκινήσει την κοινή τους ζωή, νέοι και βαθιά ερωτευμένοι, μ'ενα μικρό σπιτάκι και χωρίς καμιά έγνοια στον κόσμο. Και τότε φέρνουν στο σπίτι τους τον Μάρλεϊ - ένα παιχνιδιάρικο κουτάβι σαν κιτρινωπό μαλλιαρό μπαλάκι.Ο Μάρλεϋ γρήγορα μεγαλώνει και γίνεται ένας σκύλος που δεν έχει ταίρι στον κόσμο, ένας ακάθεκτος οδοστρωτήρας με μορφή κυνηγετικού Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Κουτουλάει και διαλύει σήτες στις πόρτες, κλέβει γυναικεία εσώρουχα και τρώει οτιδήποτε μπορεί να πλησιάσει το στόμα του - συμπεριλαμβανομένων παντός είδους έπιπλα και κοσμήματα. Αποβάλλεται από το σχολείο εκπαίδευσης σκύλων ως παντελώς απειθάρχητος και ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Κατάφερε να αναστατώσει μια δημόσια οργανωμένη παραλία και προκάλεσε πραγματικό χάος όταν του έδωσαν ένα ρόλο σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακόμα και ηρεμιστικά που συνέστησε ο κτηνίατρος δε μπορούσαν να τον σταματήσουν.

Όμως η καρδιά του Μάρλεϊ ήταν αγνή. Ακόμα και όταν τα μέλη της οικογένειας Γκρόγκαν είχαν φτάσει στα όρια της υπομονής τους, θα μάθαιναν από το σκύλο τους ότι η ανιοδιοτελής, δίχως όρια αγάπη, έχει πολλές μορφές.

Ο Μάρλεϋ κατέκτησε καρδιές και παρέμεινε ακλόνητο υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης στην οικογένεια του.

Ένα βιβλίο που σε καθηλώνει... ακολουθεί τρυφερά τον ήρωά του από το χάραμα ως τη δύση, από το μικρούτσικο μαλλιαρό κουτάβι ως τη σπαρακτική στιγμή του παντοτινού αποχωρισμού.
New York Times

Ο Τζον Γκρόγκαν είναι ένας βραβευμένος δημοσιογράφος και μόνιμος αρθρογράφος-χρονικογράφος της εφημερίδας Philadelphia Inquirer. Υπήρξε επίσης αρχισυντάκτης-διευθυντής του περιοδικού Organic Gardening. Ζει σε μια δασωμένη λοφοπλαγιά στην Πενσιλβάνια, με τη γυναίκα του, Τζένι, και τα τρία παιδιά τους. Το βιβλίο του "Μάρλεϊ, ένας μεγάλος μπελάς" είναι best seller στους New York Times.

ΣΕΛΙΔΕΣ: 400
ΤΙΜΗ: 24,00 ¤


Εκδόσεις Δρεπανιά
Αιολέων 36 γ, ¶νω Πετράλωνα
τ.κ. 11852
τηλ: 210.34.11.455