Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009 04:53

Ιατρική Μικρών Ζώων

Ιατρική Μικρών Ζώων R.D. Long Απόδοση στα Ελληνικά: Τ. Ράλλης Επιμέλεια Έκδοσης: Β. ΑλμπάλαςISBN: 960-7308-78-6Οι Εικονογραφημένες Ερωτήσεις Αυτοαξιολόγησης σε Θέματα Κτηνιατρικής (Self-Assessment Picture Tests in Veterinary Medicine) σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε τις διαγνωστικές σας ικανότητες. Ο τόμος αυτός περιέχει ερωτήσεις για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζονται στην καθημερινή πράξη από τους κτηνιάτρους μικρών ζώων.

Οι ερωτήσεις είναι διαφόρων τύπων όπως πολλαπλής επιλογής, σύντομη απάντηση βάσει φωτογραφίας, ερμηνεία ακτινογραφιών, ενδιαφέροντα περιστατικά ή αποτελέσματα εργαστηριακών δεδομένων. Για κάθε μία ζητείται από τον αναγνώστη διάγνωση και προτεινόμενη θεραπεία,με σειρά συμπληρωματικών ερωτήσεων, που στηρίζονται στις παρεχόμενες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά:
Έγχρωμες φωτογραφίες των χαρακτηριστικών σημείων. Οι δύσκολες περιπτώσεις περιγράφονται, όπως αντιμετωπίζονται στην καθημερινή κλινική πράξη. Οι απαντήσεις δίνουν την ευκαιρία για λεπτομερή συζήτηση της πορείας και της διάγνωσης των περιστατικών. Καλύπτει όχι μόνο τα ζώα συντροφιάς (σκύλο και γάτα), αλλά και εξωτικά είδη, όπως πτηνά, μικρά θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια και έντομα.

Το βιβλίο αυτό είναι πολύ μεγάλης πρακτικής βοήθειας για τους φοιτητές κτηνιατρικής, τους κτηνιάτρους μικρών ζώων και γενικής κτηνιατρικής και τους υποψηφίους για προχωρημένες ειδικεύσεις στην Ιατρική των Μικρών Ζώων, περιλαμβανομένων αυτών που απονέμει τοRoyal College of Veterinary Surgeons και το American Board of Veterinary Practitioners.

“Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό αυτού του εύχρηστου βιβλίου είναι οι έγχρωμες εικόνες του, που δείχνουν παραστατικά όλες τις λεπτομέρειες τηςκλινικής παθολογίας. Αναμφίβολα σ' αυτό το βιβλίο υπάρχει κάτι για τον καθένα ή, για την ακρίβεια,υπάρχουν πολλά πράγματα που ενδιαφέρουν όποιον ασκεί Κτηνιατρική.”

The Veterinary Record

ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις MΕΠΕ, Αδριανείου 3, 115 25 Αθήνα, Τηλ.: 210-67 14 371 – 67 14 340, Fax: 210-67 15 015
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , E-shop: www.betamedarts.gr • EN ISO 9001:2000
Τιμή (με Φ.Π. Α.): 10,00 ΕΥΡΩ